Koonstra Car Care
Wij maken uw auto weer als nieuw!
Wij maken uw auto weer als nieuw!

Onze diensten

Hieronder vindt u een overzicht van alle diensten die wij voor u kunnen verzorgen.

Poetsen van voer- en vaartuigen

Heeft u een bijzonder voer- of vaartuig dat gepoetst dient te worden? Bij Koonstra Car Care is niets teveel, wij poetsen al uw voer- en vaartuigen, van auto’s tot treinen. Uiteraard gaan wij voorzichtig met uw vervoersmiddel om.

Wassen en stofzuigen

Koonstra Car Care is er niet alleen om uw vervoersmiddel te poetsen tot zij weer stralen, maar ook voor het schoonmaken van uw voer- of vaartuig. Het is mogelijk om uw vervoersmiddel te reinigen door verschillende programma’s. Van simpel afspoelen tot een grondige wasbeurt. Ook de binnenkant wordt niet vergeten, deze kunnen wij geheel voor u stofzuigen. Hierbij wordt er geen enkel hoekje overgeslagen. Voor het wassen van uw vervoersmiddel maken wij gebruikt van professionele schoonmaakmiddelen en methodes.

Nieuwe auto’s poetsen (voor aflevering)

Wij zijn er ook voor autobedrijven, dealers en leasemaatschappijen. Als bedrijf wilt u natuurlijk de nieuwe aankoop van klanten zo goed mogelijk afleveren. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij wassen en poetsen de auto’s op professionele wijze en met professionele producten voor een uitstekend resultaat. U brengt de auto bij ons en wij zorgen ervoor dat deze binnen no-time showroom klaar is.

Interieur reiniging en geurbestrijding

Niet alleen de buitenkant van uw vervoersmiddel kan er spik en span uitzien. De binnenkant is ook belangrijk, aangezien u hier de meeste tijd doorbrengt. Het interieur wordt vaak op de proef gesteld: eten, roken, kinderen/huisdieren en zelfs normaal gebruik zorgt voor enige verontreiniging van uw interieur. Even snel stofzuigen is niet altijd genoeg en dan komen wij in beeld. Alle interieur-kunststoffen, zoals dashboard, deurpanelen en hemelbekleding worden door ons gereinigd. Ook de stoelbekleding zowel stof als leer worden niet overgeslagen, waardoor de binnenkant er weer als nieuw uitziet. Tevens kunnen wij een vuilafstotende laag aanbrengen, hierdoor blijft u interieur langer mooi en is deze gemakkelijker te reinigen. Een veelvoorkomend probleem is vieze geuren in de auto. Voor professionele geurbestrijding kunt u ook terug bij Koonstra Car Care.

Lakverzegeling

Koonstra Car Care is gespecialiseerd in verschillende diensten, waaronder lakverzegeling. Lakverzegeling is een verzorgingsproduct voor de lange-termijn. Hierbij wordt een beschermlaag aangebracht die er voor zorgt dat de lak van uw vervoersmiddel voor een langere tijd beschermt wordt tegen invloeden van buitenaf. Vuil hecht zich minder snel aan deze laag en zorgt tevens voor een mooie glans. Voor een optimaal resultaat maken wij gebruikt van Waxoyl en Sonax producten. Ons topproduct is Sonax , CERAMIC COATING voor gegarandeerd glansbehoud, superieure lakbescherming en minimaal onderhoud. Door het gebruik van dit product heeft u drie jaar garantie op de lakverzegeling. Echter houdt dit niet in dat uw in deze periode uw auto niet hoeft te onderhouden, regulier onderhoud wordt aanbevolen. Hiervoor kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Nazorg staat bij ons hoog in het vaandel, daarom krijgt u bij een lakverzegeling ieder jaar een gratis controle beurt. Heeft u vragen over lakverzegeling? Schroom niet en neem contact met ons op.

Koplampen polijsten

Ook voor het herstellen van koplampen kunt u bij ons terecht. Koplampen van moderne auto’s zijn niet gemaakt van glas, maar van kunststof afgedekt met een dunne beschermcoating. Deze coating verkleurt en verweert naar verloop van tijd door invloeden van buitenaf, zoals zonlicht, regen en vuil. Hierdoor kan het zicht en de veiligheid beperkt worden. Koonstra Car Care herstelt de koplampen door deze te schuren, te polijsten en vervolgens te voorzien van een nieuwe laag beschermcoating. De herstelde koplamp is schoon, helder en geeft u weer optimaal zicht.

Krassen en vogelpoep verwijderen

Stoort u zich aan krassen of schade door vogelpoep/boomhars? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vooral bij zonnig en warm weer vreten vogelpoep en boomhars dieper in de lak, hierdoor ontstaan lelijke doffe plekken die naar verloop van tijd de lak steeds meer aantasten. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk van de lak te verwijderen. Wij hebben alle middelen in huis om zowel krassen, als doffe plekken zorgvuldig te verwijderen. Voorafgaand aan het proces wassen wij uw voertuig, daarna polijsten wij de plekken waardoor de glans van de lak terugkeert. Als laatste brengen wij een beschermende waslaag aan die het negatieve effect van nieuwe vogelpoep en boomhars verminderd.

Lakvervuiling verwijderen (vliegroest, spetters etc.)

Een andere specialisatie van Koonstra Car Care is lakvervuiling verwijderen. De lak van uw voer- of vaartuig kan oneffenheden tonen door bijvoorbeeld vliegroest of verfspetters in de lak. Dit kan erg storend zijn en kan op lange termijn verergeren. Blijf hier niet lang mee zitten en laat u adviseren door ons. Wij zorgen ervoor dat deze plekken professioneel verwijderd worden, zodat u weer kunt genieten van een strakke en glanzende lak.

Caravans en boten polijsten en beschermlaag aanbrengen

Gaat u op vakantie met de caravan of camper? of een dagje erop uit met de boot? Dan wilt u natuurlijk dat deze er goed uitziet, maar ook beschermd is. Want goed onderhoud van uw caravan, camper of boot is van levensduur. Wij zorgen ervoor dat u caravan, camper of boot aan de buitenzijde gereinigd en gepoetst wordt. Vervolgens wordt deze gepolijst en brengen wij een beschermlaag aan. Voor het reinigen van de binnenkant kunt u natuurlijk ook bij ons terecht.

VIP pakketten

Wij snappen dat u het liefst altijd in een compleet gepoetste auto rijdt. Daarom hebben wij diverse VIP-pakketten voor zowel bedrijven als particulieren. Een VIP-pakket bestaat uit het compleet poetsen van uw voer- of vaartuig, plus het daarna maandelijks bijhouden voor een vast bedrag per jaar. Wij maken de VIP-pakketten op maat, waarbij wij rekening houden met al uw wensen. Er zijn dus verschillende opties mogelijk. Het wassen en stofzuigen of het regulier onderhoud van lakverzegeling kunnen ook opgenomen worden in deze VIP-pakketten.

Training en Leerbedrijf

Wij dragen onze kennis graag over aan anderen, daarom geven wij trainingen in diensten waarin wij gespecialiseerd zijn. Denk hierbij aan trainingen in lakverzegeling en lakvervuiling. Natuurlijk zijn combinaties en variaties in trainingen mogelijk. Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf, dit houdt in dat studenten bij ons stage kunnen lopen en wij hen van de juiste begeleiding kunnen voorzien. Bent u of kent u iemand die graag een training of stage bij ons volgt? Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op en wij stellen de juiste training voor u samen.